INEDIT. USR-PLUS Satu Mare pedalează pentru a strânge semnături pentru candidatura lui Dan Barna la președinție (galerie foto-video)

Azi, 20 august 2019, membri ai alianței USR-PLUS Satu Mare s-au strâns, la ora 18, în Centrul Nou al municipiului pentru a porni – pe biciclete! – campania locală de strângere de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidențiale din acest an.

Liderii USR-PLUS Satu Mare, Radu Panait și Mircea Ciocan Maior, au declarat că acest demers inedit are ca scop, în primul rând, contactul direct cu oamenii, fiind convinși că în acest fel vor reuși să înceapă cu bine această campanie de strângere de semnături.

Cu bicicleta după semnături – USR-PLUS Satu Mare 20 august 2019

USR-PLUS Satu Mare se urcă pe bicicletă și pornește la strâns de semnături penrtu candidatura lui Dan Barna la președinția României.Radu Panait – unul din liderii USR Satu Mare – explică, simplu, despre ce e vorba…Galerie foto și amănunte: https://www.satmareanul.net/2019/08/20/inedit-usr-plus-satu-mare-pedaleaza-pentru-a-strange-semnaturi-pentru-candidatura-lui-dan-barna-la-presedintie-galerie-foto-video/

Gepostet von Sătmăreanul am Dienstag, 20. August 2019

PLUS pe bicicletă, la strâns de semnături – 20 august 2019

Liderul PLUS Satu Mare, Mircea Ciocan Maior, pregătit să pedaleze pentru strângerea de semnături necesare validării candidaturii lui Dan Barna la președinția României.Galerie foto și amănunte: https://www.satmareanul.net/2019/08/20/inedit-usr-plus-satu-mare-pedaleaza-pentru-a-strange-semnaturi-pentru-candidatura-lui-dan-barna-la-presedintie-galerie-foto-video/

Gepostet von Sătmăreanul am Dienstag, 20. August 2019

Membrii USR-PLUS Satu Mare au pornit pe traseul Centrul Nou – Grădina Romei – Drumul Careiului.

Această campanie a USR-PLUS a fost numită Semnături pe două roți.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.