Urmarire ca-n filme ! Barbat prins dupa cateva minute

Update: Barbatul care a fugit de Politia de Frontiera a fost nimeni altul decat politistul Adrian Bota, cel care a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare pentru luare de mita.

Sambata, 7 iulie, în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru a intra în țară, un bărbat aflat la volanul unei masini. În momentul în care i-au fost solicitate documentele de călătorie pentru verificări, şoferul a accelerat, încercând să evite efectuarea formalităţilor de frontieră.

Imediat, polițiștii de frontieră au pornit în urmărirea lui și l-au reținut în municipiul Satu Mare. Bărbatul a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea, iar în urma verificărilor s-a constatat că se numește Adrian B., în vârstă de 43 de ani și este domiciliat pe raza județului Satu Mare. De asemenea, s-a mai constatat că pe numele lui, Tribunalul Satu Mare a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la trei ani și patru luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

Totodată, polițiștii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare începerii urmării penale pentru săvârșirea infracțiunii de intrare în țară prin trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.