Bestie cu chip de om ! Un fost polițist a tăiat gâtul unui cățeluș (Foto)

Un caz de cruzime extremă a fost înregistrat vineri, 13 octombrie în Carei. Un fost polițist a tăiat gâtul unui biet cățeluș, animalul zbătându-se între viață și moarte. Proprietara cățelușului va depune plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei dar și la Poliție.

„Bestii cu chip de om!

Azi în timp ce mă aflam la cabinetul veterinar al dr. Csaba Hund, intră un domn respectabil cu un cățeluș în brațe, îl ține ca pe un copilaș, și întreabă … dacă în cabinet acum este un medic veterinar? Primul om cu care s-a întâlnit în cabinet eram eu, i-am răspuns că, da, dr. Julia Suto este în cabinet. Sigur că primul lucru care l-am întrebat, văzând cățelul plin de sânge … la lovit o mașină? Nu doamnă, un excroc, un criminal, a vrut să-l omoare ! L-am întrebat văzând cât de marcat, și șocat este, cu bietul suflețel în brațe, eram sigură că este cățelul său. Nu, este cățelușul vecinei mele … trebuie să îl salvăm, dacă se poate! Cățelușul este de talie mică, foarte frumos, locuiește în Viile Vechi, zona Tireamului. Am fost și sunt șocată de ce am văzut ce i-a făcut bietului cățel, practic i-a înfipt un cuțit în gât. Domnul foarte marcat de fapta săvârșită cu atâta cruzime față de acest biet cățeluș, îmi spune că făptuitorul este un fost polițist, acum în pensie. „Doamnă, acest criminal trebuie pedepsit !”. Sunt de aceeași părere, făptuitorul trebuie să răspundă în fața legii pentru fapta săvârșită cu atâta cruzime față de această necuvântătoare, potrivit Legii nr. 205/2004 privind protecția animalelor. Din păcate s-ar putea ca bietul cățeluș să nu supraviețuiască, rana a fost adâncă. Proprietara cățelului, bineînțeles a făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei și la Poliția Municipiului Carei, pe care o va depune luni la prima oră”, este mesajul postat pe pagina de Facebook ai celor de la Asociațiapuffycarei.

3 Comentarii la "Bestie cu chip de om ! Un fost polițist a tăiat gâtul unui cățeluș (Foto)"

 1. Pingback: » Individul care a tăiat gâtul unui cățeluș s-a ales cu dosar penal

 2. Rodica   16 octombrie 2017 at 1:25 pm

  Individul asta (caruia ar trebui sa i se faca cuoscuta identitata – nume si poza ) asa o fi tratat si infractorii ? Se confirma inca odata zicala ca un catel are un suflet mai bun ca omul ! Cred ca locul acestui fost politist este in padure ( nu la picnic) ,ci intre animalele salbatice , la ce comportament are !

  Răspunde
 3. Vranceanu Liliana   19 martie 2019 at 4:39 pm

  Mai romanilor hai sa facem dreptate o data pt.totdeauna -se umple tara de criminali,violatori si psihopati-e plin,va spun eu din ceea ce vad zilnic[sunt de meserie]Jegosii astia cred ca pot sa faca tot ce le trece pri cap.OPRITI CRIMA SI VIOLENTA ASUPRA OAMENILOR SI A ANIMALELOR!POLITIA ce daca jegul ala a fost angajat la voi,sa faceti dosar si parnaie-jegule asa sa crapi si tu.

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.