O sătmăreancă în Orchestra lui Horia Brenciu. Despre cine este vorba (Foto&video)

https://www.facebook.com/227620527434/videos/10154484879932435/

ioana-guruta1

ioana-guruta3

ioana-guruta

Careianca Ioana Guruță face parte din echipa lui Horia Brenciu, HB Orchestra. Frumoasa sătmăreancă a început colaborarea cu Brenciu încă din vara acestui an. Este importantant de subliniat și faptul că din HB Orchestra face parte și un alt sătmărean. Este vorba despre Sergiu Berindei.

Despre începuturile colaborării cu HB Orchestra, Ioana ne povestește că a fost un impuls de moment, care ulterior s-a dovedit a fi cea mai bună decizie pe care a luat-o în ultima vreme.

„La începutul verii am avut inițiativa de a-i contacta pe cei din HB Orchestra cu intenția unei posibile colaborări. Am aflat că Horia Brenciu caută voci pentru backing vocals și am zis instant „de ce nu?” A fost un impuls de-un moment, care ulterior s-a dovedit a fi cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimul timp”, își începe povestea Ioana Guruță.

Începuturile colaborării cu cei de la HB Orchestra nu au fost lipsite de emoții, însă fiecare clipă petrecută alături de Horia Brenciu și de orchestra sa, reprezintă un câștig enorm pentru cariera sătmărencei noastre.

„Când am ajuns la prima repetiție, recunosc că m-am pierdut total și asta pentru că ei sunt adevărați profesioniști, o super orchestră, oameni care fac muzică la cel mai înalt nivel și mi-a plăcut enorm asta. Îmi place să stau pe lângă oameni de la care am ce să învăț, oameni care să mă motiveze, efectiv ascultându-i pe ei, aveam „pielea de găină”. Horia e la repetiții exact așa cum se manifestă și pe scenă, e plin de viață, dansează, e foarte serios în tot ceea ce face, se implică foarte mult și de asemenea ne ajută”, spune Ioana.

Săptămâna aceasta, Ioana împreună cu HB Orchestra, au pornit într-un turneu național, ce se va termina pe data de 5 noiembrie, la Sala Palatului din București.

„Am început turneul la Piatra Neamț și Brașov, au fost două seri cu mare show, oameni frumoși, atmosfera a fost pe măsură și abia aștept următorul concert. Din câte știu, noi, fetele din backing vocals, îi vom mai însoți în concertele mai mari de la sfârșitul lunii, Craiova, Timișoara, Cluj, inclusiv cele două seri de pe 4-5 noiembrie de la Sala Palatului. Sunt mai mult decât recunoscătoare și nerăbdătoare, îmi doresc să am rezultate cât mai bune în tot ceea ce fac”, a declarat pentru Sătmăreanul, Ioana Guruță.

De-a lungul anilor, Sătmăreanul a urmărit cu atenție cariera Ioanei Guruță, iar articolele publicate în ziarul nostru pot fi citite dacă dați click pe următoarele link-uri:

http://www.satmareanul.net/2014/04/22/ioana-guruta-a-participat-la-preselectia-x-factor-din-marea-britanie/

http://www.satmareanul.net/2014/10/08/de-vorba-cu-ioana-guruta-despre-copilarie-muzica-si-planuri-de-viitor/

http://www.satmareanul.net/2016/07/27/ioana-guruta-va-sustine-un-concert-la-palatul-mogosoaia/

http://www.satmareanul.net/2016/09/22/ioana-guruta-s-a-inscris-la-glamour-street-fashion-show-foto/

Sursa video: Facebook Horia Brenciu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.