Tâlhărie cu toporul într-un sat din județ

talhari

Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, autorii unei tâlhării, au fost reținuți pentru 24 de ore de către oamenii legii și depuși în arestul Poliției.

Luni, 29 august, la ora 03.37, printr-un apel telefonic la 112, IPJ Satu Mare a fost sesizat de către un bărbat de 47 de ani din Giorocuta (comuna Supur), despre faptul că a fost victima unei tâlhării.

Polițiștii ajunși la fața locului, au stabilit că cele sesizate se confirmă, consatând faptul că patru persoane necunoscute au intrat în locuința reclamantului, în care se mai afla fiica acestuia de 18 ani și prin amenintări cu acte de violență, le-ar fi solicitat celor doi să le predea o anumită sumă de bani.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, polițiștii au reușit în cursul zilei de ieri identificarea și prinderea celor patru bănuiți de comiterea faptei, respective patru tineri de 18, 23, 24 și 25 de ani, toți din comuna Socond.

În sarcina acestora s-a stabilit că în noaptea de 29 spre 30 august, în jurul orei 03.30, au intrat în locuința părților vătămate, pe ușa de acces aflată deschisă, unde prin amenințare cu un box (rozetă) si a unui topor, le-au cerut suma de 250 de euro. Sub presiunea amenințării, unul dintre victime le-a dat agresorilor suma solicitată.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată cu cei patru tineri în stare de reținere, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 30 august, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

2 Comentarii la "Tâlhărie cu toporul într-un sat din județ"

  1. Pingback: Tâlharii din Socond, arestați preventiv | Satmareanul

  2. Pingback: Tâlhărie cu toporul într-un sat din județ. Vezi detaliile unui caz rupt parcă din filme | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.