Interlopii Tatu și Giani, plasați în arest la domiciliu

interlopi

Doi dintre cei mai periculoși interlopi din județul Satu Mare, Bela Berki (Tatu) și Giani Daroczi, cercetați într-un dosar de șantaj, au fost eliberați din arestul IPJ Satu Mare. Instanța a decis ca cei doi inculpați să fie cercetați în arest la domiciliu. A treia persoană implicată în același dosar, Andrei Lakatos (Tona), rămâne după gratii.

Marți, 8 martie, Tribunalul Satu Mare a decis înlocuirea măsurii de arest preventiv cu cea de arest la domiciliu pentru 30 de zile în cazul interlopilor Bela Berki și Giani Daroczi. În schimb, contestația formulată de Andrei Lakatos a fost respinsă de instanță, astfel că acesta rămâne după gratii.

Vă reamintim că Bela Berki (Tatu) și Andrei Lakatos (Tona) împreună cu alți trei complici au încercat să pună mâna pe apartamentul unei femei din Carei, folosindu-se de amenințări și șantaj. Femeia în cauză a împrumutat 2.000 de euro de la unul dintre interlopi, pentru care acesta a perceput dobânzi uriașe, pe care femeia nu a reușit să le plătească.

Ca urmare, în noapte de joi, 4 spre vineri, 5 februarie 2016, interlopii au intrat în casa femeii pentru a o scoate din apartament, însă au fost prinși în flagrant de polițiști și procurori.

Ulterior, instanța de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Andrei Lakatos de 54 ani, Bela Berki de 34 ani din Tășnad și Giani D. de 46 ani din Pir, iar față de Gheorghe S. de 31 ani, din Carei și Tiberiu K. de 42 ani din Pir s-a luat măsura controlului judiciar.

Un Comentariu la "Interlopii Tatu și Giani, plasați în arest la domiciliu"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.