„Cele cinci elemente”, volum semnat de Armand Ștef

Carte1

Carte2

Carte3

„Cele cinci elemente” este titlul volumului de povești lansat astăzi, 27 noiembrie, de către Armand Ștef, fiul președintelui Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef. Armand este elev în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Grigore Moisil” din Satu Mare. Evenimentul a avut loc în curtea școlii, cu începere de la ora 11.00.

Despre cartea semnată de Armand au vorbit directorul Muzeului Județean Satu Mare, Felician Pop, respectiv directorul Centrului de Creație, Robert Laszlo. Alături de cei doi directori, la eveniment a participat și președintele CJ, directorul Școlii „Grigore Moisil”, prof. Claudiu Mondici, dar și dascălii și colegii lui Armand.

În luarea de cuvânt, Felician Pop a subliniat faptul că scrierile cuprinse între coperțile acestei cărți reprezintă o legendă a apariției vieții pe pământ din cele cinci elemente primordiale. La rândul său, autorul volumului, și-a îndemnat colegii și dascălii să-i parcurgă cartea după care așteaptă ca aceștia să-și mărturisească impresiile despre scrierile sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.