Interlopul Nicolae Bogdan, încarcerat în Penitenciarul Satu Mare

Nicolae Bogdan

Temutul interlop din Satu Mare, Nicolae Bogdan a fost prins și încarcerat în Penitenciarul Satu Mare. Pe numele acestuia Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Curtea de Apel Oradea a menținut pedeapsa dată de Tribunalul Satu Mare prin care, interlopul Nicolae Bogdan a fost condamnat la opt ani de pușcărie după ce și-a omorât nevasta în bătaie.

Vă reamintim că interlopul și-a bătut nevasta după o ceartă petrecută în luna noiembrie 2013, iar în urma loviturilor primite femeia a căzut în fața scărilor din locuință și s-a lovit la cap, ajungând în comă la spital. Având în vedere starea gravă a femeii, aceasta a fost transferată la Spitalul din Baia Mare, însă după două zile victima a decedat.

Între timp, Nicolae Bogdan a fugit de acasă fiind reţinut de poliţişti în data de 21 noiembrie 2013. Tribunalul Satu Mare a emis pe numele lui Nicolae Bogdan un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, măsură prelungită de mai multe ori de magistraţi.

Trebuie spus că Nicolae Bogdan a ajuns în mai multe rânduri în atenția oamenilor legii. Astfel, în luna octombrie 2013, interlopul a fost arestat alături de Istvan Arthur Vadasz, Ilona M. şi Iuliana Vadasz pentru cămătărie şi şantaj.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate la acea vreme, oamenii legii au găsit documente, sume de bani, arme albe şi un pistol. La acea vreme, magistraţii Judecătoriei Satu Mare au emis mandate de arestare preventive pe numele interlopilor însă Tribunalul Satu Mare a respins această propunere aplicându-le doar interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

La doar câteva zile de la punerea în libertate a lui Nicolae Bogdan, acesta şi-a ucis nevasta în bătaie. Cu toate acestea, în data de 25 aprilie 2013, Tribunalul Satu Mare a decis eliberarea lui Nicolae Bogdan în schimbul unei cauţiuni de 20.000 de lei, adică de 200 de milioane de lei vechi și cercetarea acestuia sub control judiciar.

Curtea de Apel Oradea a menținut sentința Tribunalului Satu Mare, astfel încât interlopul își va petrece următorii ani după gratii. Acesta a fost săltat miercuri, 26 august, din locuința sa și dus în Penitenciarul Satu Mare, unde își va ispăși pedeapsa.

Sursa foto: PRO TV

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.