O fostă actriță a Teatrului de Nord într-o ipostază inedită: un experiment marca Paramount Channel

silvia Gelena Schmidt

La propunerea Paramount Channel, o fostă actriță a Teatrului de Nord Satu Mare, Silva Helena Schmidt a participat la un exerciţiu inedit, prin care a fost nevoită să intre în pielea unor personaje reprezentative pentru trei genuri de film (comedie, crimă şi acţiune).

Alături de Silva Helena Schmidt la experiment au participat și alți patru actori: Andreea Vasile, Cristian Popa, Cosmina Stratan şi Alexandru Ion.

Sub îndrumarea fotografului Adi Marineci, cei cinci actori au avut misiunea de a transmite o serie de emoţii şi trăiri complexe asociate unor comedii, filme de acţiune şi horror. Întruchipând criminali în serie, detectivi sub acoperire sau personaje aflate în situaţii extreme de spaimă sau fericire, actorii au demonstrat că s-ar descurca de minune în orice rol.

Silva Helena Schmidt este absolventa Secţiei de actorie din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca (2009). A fost actriţă la Teatrul de Nord Satu Mare şi la Teatrul Naţional Iaşi şi a jucat în spectacole regizate de Mihai Măniuţiu, Claudiu Goga şi Gábor Tompa.

În prezent, aceasta joacă la Teatrul Naţional din Bucureşti, în spectacolul „Organic”, regizat de Andrei Măjeri. A interpretat un rol episodic în „Las Fierbinţi” şi a colaborat cu regizorul Virgil Nicolăescu pentru videoclipul „Happy”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.