Dosarul lui Doru Tukacs a ajuns la al șaselea termen la Instanța Supremă

Doru tukacs

În data de 25 iunie este cel de-al șaselea termen stabilit de Instanța Supremă în dosarul (702/57/2011) în care interlopii sătmăreni Doru Tukacs și Mircea Condor sunt cercetați în celebrul dosar al utilajelor agricole furate din Uniunea Europeană. Prejudiciul în acest dosar se ridică la suma de aproximativ 4 milioane de euro.

Cazul a ajuns pe masa judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) a României în data de 6 februarie 2015, după ce Condor și Tukacs împreună cu ceilalți 22 de inculpați au atacat sentința Curții de Apel Alba Iulia.

În data de 5 decembrie 2014, Curtea de Apel Alba Iulia l-a condamnat pe Tukacs la 4 ani și șase luni de închisoare, iar pe Mircea Condor la 9 ani 11 luni și 11 zile de privare de libertate.

Procurorii susțin că hoții identificau utilajele agricole după care le furau și le transportau în România, folosind documente false. Mai apoi, utilajele erau ascunse la diverși tăinuitori și apoi vândute pentru importante sume de bani.

Mai trebuie spus că în dosarul cu pricina au fost cercetate 27 de persoane, dintre care 24 au fost condamnate, două achitate iar unul dintre inculpați a murit în timpul desfășurării procesului.

Un Comentariu la "Dosarul lui Doru Tukacs a ajuns la al șaselea termen la Instanța Supremă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.