Interlopul Nicolae Bogdan, nemulțumit că este cercetat sub control judiciar

nicolae-bogdan

Nemulțumit de menținerea controlului judiciar, Nicolae Bogdan, unul dintre cei mai temuți interlopi din Satu Mare, a contestat decizia judecătorilor sătmăreni pronunțată în ședința din data de 10 februarie 2015, astfel că dosarul acestuia va fi analizat de magistrații Curții de Apel Oradea (CAO). Termenul stabilit de CAO este data de 9 martie. Bogdan a contestat decizia Tribunalului Satu Mare în data de 10 februarie 2015.

Vă reamintim că Nicolae Bogdan și-a bătut nevasta după o ceartă crâncenă petrecută în luna noiembrie 2013, iar în urma loviturilor suferite femeia a căzut în fața scărilor din locuință și s-a lovit la cap, ajungând în comă la spital. Având în vedere starea gravă femeii, aceasta a fost transferată la Spitalul din Baia Mare, însă după două zile victima a decedat.

Între timp, Nicolae Bogdan a fugit de acasă fiind reţinut de poliţişti în data de 21 noiembrie 2013. Tribunalul Satu Mare a emis pe numele lui Nicolae Bogdan un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, măsură prelungită de mai multe ori de magistraţi.

Trebuie spus că Nicolae Bogdan a ajuns în mai multe rânduri în atenția oamenilor legii. Astfel, în luna octombrie 2013, interlopul a fost arestat alături de Istvan Arthur Vadasz, Ilona M. şi Iuliana Vadasz pentru cămătărie şi şantaj. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate la acea vreme, oamenii legii au găsit documente, sume de bani, arme albe şi un pistol. Potrivit anchetatorilor, gruparea infracţională acorda împrumuturi cu dobândă între 10 şi 100% pe lună, iar ulterior treceau la ameninţarea şi şantajarea victimelor pentru recuperarea banilor împrumutaţi şi a dobânzilor aferente. La acea vreme, magistraţii Judecătoriei Satu Mare au emis mandate de arestare preventive pe numele interlopilor însă Tribunalul Satu Mare a respins această propunere aplicându-le doar interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

La doar câteva zile de la punerea în libertate a lui Nicolae Bogdan, acesta şi-a ucis nevasta în bătaie. Cu toate acestea, în data de 25 aprilie 2013, Tribunalul Satu Mare a decis eliberarea lui Nicolae Bogdan în schimbul unei cauţiuni de 20.000 de lei, adică de 200 de milioane de lei vechi și cercetarea acestuia sub control judiciar.

Sursa foto: Arhiva PROTV

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.