Nepotul interlopului Nicolae Bogdan, unul dintre agresorii tânărului împuşcat azi dimineaţă

cautatPotrivit unor surse judiciare, tânărul de 17 ani reţinut de poliţişti în cazul bărbatului împuşcat azi (3 mai) dimineaţă în Satu Mare este Angelo Bogdan, nepotul temutului interlop Nicolae Bogdan, cel care anul trecut (2013) şi-a ucis nevasta în bătaie.
Vă reamintim că la sfârşitul lunii aprilie Nicolae Bogdan a fost pus în libertate de către magistraţii Tribunalului Satu Mare şi este cercetat sub control judiciar după ce a plătit o cauţiune de 20.000 de lei.
Din aceleaşi surse am aflat că victima, Gheorghe Stoica, s-a certat cu cei doi agresori în faţa unui club din Satu Mare. Apoi a fost urcat cu forţa într-un taxi şi dus pe strada Botizului unde a fost împuşcat. De vreme ce unul dintre agresori, Angelo Bogdan, a fost deja prins de poliţişti celălalt bărbat mai este căutat de oamenii legii care au reuşit totuşi să-l identifice având şi o fotografie a acestuia.
Astfel, cei care au informaţii cu privire la locul unde s-ar putea afla bărbatul din fotografie sunt rugaţi să sune la „112” sau să se adreseze celui mai apropiat post de Poliţie.

Un Comentariu la "Nepotul interlopului Nicolae Bogdan, unul dintre agresorii tânărului împuşcat azi dimineaţă"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.