Interlopul Nicolae Bogdan eliberat în schimbul unei cauţiuni de 20.000 de lei

nicolae-bogdan
După ce şi-a omorât nevasta în bătaie, unul dintre cei mai temuţi interlopi din Satu Mare, Nicolae Bogdan a fost pus în libertate de magistraţii Tribunalului Satu Mare în schimbul unei cauţiuni de 20.000 de lei. Magistraţii au hotărât cercetarea acestuia sub control judiciar pe cauţiune în şedinţa de vineri, 25 aprilie, după ce a fost plătită suma stabilită de instanţă. Interlopul a fost arestat preventiv pe data de 22 noiembrie 2013, iar de atunci şi până în prezent Tribunalul Satu Mare a respins în mai multe rânduri cererile de liberare sub control judiciar formulate de inculpat.

După ce ieri (vineri, 25 aprilie) i-au lăsat liberi pe Bia şi pe Biuţă, în cursul aceleiaşi zile magistraţii au eliberat încă un temut interlop sătmărean. Este vorba despre Nicolae Bogdan, membru al clanului Bogdan, implicat în cămătărie, şantaj şi trafic de ţigări. Nicolae Bogdan a stat după gratii din 22 noiembrie anul trecut după ce şi-a omorât nevasta în bătaie. Femeia de 45 de ani a ajuns în comă la spital, iar după două zile a decedat. Tragedia s-a întâmplat la scurt timp după ce judecătorii au decist cercetarea în libertate a interlopului, într-un dosar de cămătărie şi şantaj în care au fost implicate şi alte trei nume din lumea interlopă a Sătmarului.

În noaptea de luni, 18 spre marţi 20 noiembrie (2013) cei doi soţi s-au certat iar Nicolae Bogdan a început să-şi lovească soţia cu pumnii. În urma loviturilor primite femeia a căzut în faţa scărilor din locuinţă şi s-a lovit la cap, ajungând la spital în comă. Având în vedere strarea critică a victimei medicii de la Spitalul Judeţean Satu Mare au decis transferarea acesteia la spitalul din Baia Mare. Starea victimei s-a agravat iar după două zile, femeia a decedat.

Între timp, Nicolae Bogdan a fugit de acasă fiind depistat şi reţinut de poliţişti în data de 21 noiembrie. În cursul zilei de vineri, 22 noiembrie acesta a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Satu Mare, iar instanţa a emis pe numele lui Nicolae Bogdan un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, măsură prelungită de mai multe ori de magistraţi.

Nicolae Bogdan nu este la prima abatere. În luna octombrie a anului trecut interlopul a fost arestat alături de Istvan Arthur Vadasz, Ilona M. şi Iuliana Vadasz pentru cămătărie şi şantaj. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate la acea vreme, oamenii legii au găsit documente, sume de bani, arme albe şi un pistol. Potrivit oamenilor legii gruparea infracţională acorda împrumuturi cu dobândă între 10 şi 100% pe lună, iar ulterior treceau la ameninţarea şi şantajarea victimelor pentru recuperarea banilor împrumutaţi şi a dobânzilor aferente. La acea vreme, magistraţii Judecătoriei Satu Mare au emis mandate de arestare pe numele interlopilor însă Tribunalul Satu Mare a respins această propunere aplicându-le doar interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

La doar câteva zile de la punerea în libertate a lui Nicolae Bogdan, acesta şi-a ucis nevasta în bătaie. Cu toate acestea ieri a fost eliberat în schimbul unei cauţiuni de 20.000 de lei, adică de 200 de milioane de lei vechi … Atâta valorează viaţa unui om !!!

4 Comentarii la "Interlopul Nicolae Bogdan eliberat în schimbul unei cauţiuni de 20.000 de lei"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.