„Pedalez pentru bibliotecă”, la a II-a ediţie

biciclisti-(1)
Biblioteca Județeană (BJ) Satu Mare organizează marți, 29 aprilie, cea de-a II-a ediție a campaniei „Pedalez pentru bibliotecă”, eveniment gândit pentru a promova lectura şi serviciile oferite de bibliotecă, în rândul sătmărenilor.
Evenimentul va începe la ora 11.00 în fața BJ, cu înregistrarea participanților, iar startul se va da la ora 12.00. Bicicliștii vor pedala pe un traseu bine stabilit, sub escorta Poliției rutiere, până în Grădina Romei. Apoi, după ce s-au odihnit o jumătate de oră, participanții vor avea parte de surprize pregătite de organizatori. Traseul de retur va avea finish-ul pe platoul din fața Consiliului Județean, unde, organizatorii au pregătit alte surprize.
Eveniment unic în țară, „Pedalez pentru bibliotecă”, este o campanie de promovare și susținere a bibliotecii, a lecturii și a serviciilor oferite de biblioteca publică apelând la o modalitate ecologică de transport, bicicleta.
Reamintim cititorilor faptul că prima ediție a evenimentului „Pedalez pentru bibliotecă” a fost premiată la secțiunea „Impact, Advocacy & Mobilizarea comunității” în cadrul Conferinței Naționale „Future Libraries” desfășurată la finele anului trecut (2013), la București.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.