WANTED: Ucigaşi, violatori şi traficanţi de droguri, căutaţi de poliţie(foto)

Vasile Finta
Vasile Finta

 

Emanuel Norbert Szilagyi
Emanuel Norbert Szilagyi
Francisc Szocsi
Francisc Szocsi
Ioan Cristinel Buzgo
Ioan Cristinel Buzgo
Mircea Condor
Mircea Condor
Mircea Matisan
Mircea Matisan
Radu Farcas
Radu Farcas

Zeci de sătmăreni încearcă să se sustragă de sub rigorile legii deşi pe numele lor magistraţii au emis mandate de executare a pedepsei. Din bogata „faună” a infractorilor urmăriţi de poliţiştii sătmăreni fac parte hoţi, tâlhari dar şi violatori, traficanţi de droguri şi ucigaşi.

Pe lângă cei care trebuie să-şi ispăşească pedeapsa pentru infracţiuni la regimul circulaţiei sau furturi, oamenii legii sunt şi pe urmele unor infractori deosebit de periculoşi. În baza de date a Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Satu Mare se găsesc o serie de infractori deosebit de periculoşi, condamnaţi definitiv pentru omor, violuri şi trafic de droguri care până în prezent au reuşit să se ascundă de rigorile legii.

Spre exemplu, Ioan Cristinel Buzgo, din Certeze este căutat de poliţişti pentru infracţiuni la regimul stupefiantelor. Tânărul de 34 de ani a fost condamnat la 10 ani de închisoare însă acesta se sustrage de la executarea pedepsei. Pe numele lui Radu Farcaş din Satu Mare, magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pentru infracţiuni la regimul stupefiantelor. De asemenea, Ludovic Hamvas din Petreşti este cătat de poliţişti pentru trafic de heroină. Bărbatul a fost condamnat de Tribunalul Bihor la 6 ani de închisoare. Un alt traficant de stupefiante, Vasile Paul din Halmeu a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Acesta a fost prins în data de 6 martie 2000 pe Aeroportul Internaţional Otopeni având asupra sa 9,9 kg de heroină. Un alt sătmărean, Emanuel Norbert Szilagyi, în vârstă de 32 de ani a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru livrare, vânzare, distribuire de droguri de risc, cumpărare şi deţinere pentru consum propriu.

Un alt conjudeţean de-al nostru, bixădeanul Vasile Finta este căutat de autorităţile româneşti şi portugheze pentru omor. Pe numele acestuia portughezii au emis şi un mandat european de arestare. Totodată, Mircea Matişan din Stâna posedă un mandat european de arestare, emis de autorităţile maghiare pentru comiterea infracţiunii de omor.

Un alt sătmărean, Mircea Condor, de 42 de ani are de ispăşit o pedeapsă de 7,6 ani pentru tâlhărie, însă oamenii legii nu ştiu nimic despre locul în care acesta se ascunde. Careianul Francisc Szocsi are de ispăşit o pedeapsă de 6 ani de închisoare pentru viol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.