Olimpia Satu Mare – FC Zalău: 4-0 (supergalerie foto)

Jucătorii de la Olimpia Satu Mare le-au oferit suporterilor un spectacol de zile mari învingând la un scor fără drept la replică echipa adversă, FC Zalău. Meciul a avut loc astăzi, 24 martie, pe teren propriu, de la ora 15.00.

Scorul a fost deschis în minutul 26 al primei reprize de Daniel Feier care a mai ţintit şi … nimerit poarta adversă şi în minutul 36 după o centrare extrem de bine plasată de către Ervin Zsiga. Astfel, la pauză scorul era de 2 la 0, în favoarea echipei noastre. Balonul a poposit din nou în poarta oaspeţilor în minutul 10 al reprizei secunde după lovitura lui Adrian Marinaş. După un fault, Olimpia obţine un penalty însă portarul oaspeţilor respinge mingea şutată de Dănilă. Dar socotelile nu s-au terminat aici deoarece balonul a ajuns tot la Dănilă care de această dată nu l-a iertat pe portarul adversarilor, înscriind cel de-al patrulea gol pentru Olimpia Satu Mare. Astfel, la finalul meciului tabela de marcaj arăta scorul de 4 la 0 pentru elevii lui Tibi Csik. Acesta a fost primul meci disputat în returul ligii a III-a, seria a VI-a.

Echipa noastră va juca următorul meci cu Voinţa Livezile care se anunţă unul mult mai dificil decât cel de astăzi. Mai trebuie spus că în turul campionatului, meciul dintre FC Zalău şi FC Olimpia Satu Mare s-a încheiat la egalitate (0-0).

2 Comentarii la "Olimpia Satu Mare – FC Zalău: 4-0 (supergalerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.