Sătmăreanca săptămânii – Adriana Tivadar


Sătmăreanul:
Spune-ne câte ceva despre tine
Adriana: Hello 🙂 Numele meu este Adriana Tivadar,dar prietenii imi spun Tivutza ;)).Am 20 de ani şi sunt studentă în anul 1 la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, în cadrul facultăţii de Ştiinte Politice, Administrative şi ale Comunicării, secţiunea Jurnalism.

Sătmăreanul: Care este reţeaua ta de socializare favorită şi cam cât timp îi aloci săptămânal?
Adriana: Reţeaua de socializare preferată de mine este Facebook-ul. Nu aş putea să spun exact cam cât timp petrec săptămânal pe acest site, însă intru aproape în fiecare zi şi în funcţie de timpul liber pe care îl am la dispoziţie, o parte bună o acord Facebook-ului :d.

Sătmăreanul: Dacă ţi s-ar cere să enumeri câteva lucruri specifice judeţului Satu Mare care ar fi acelea?
Adriana: Primul lucru care mi-a venit în minte la această întrebare sunt oamenii, care sunt calzi, amabili şi fără de care Satu Mare nu ar fi la fel. După aceea ar fi Teatrul de Nord, deoarece este un loc important pentru aportul de cultură al sătmărenilor şi este un loc care aduce împreună oameni din diferite medii sociale. Şi în final Casa de Cultură a Sindicatelor, pentru că este un loc unde se întâmplă fel de fel de activităţi care adună de fiecare dată un număr mare de sătmareni.

Sătmăreanul: La ce te gândeşti prima dată, când spui Satu Mare?
Adriana: Când spun Satu Mare, mă gândesc la acasă. Mă gândesc la cei mai frumoşi ani pe care i-am petrecut până acum şi anume adolescenţa. Anii care mi-au format personalitatea şi oamenii care m-au format pe mine ca om: părinţii, profesorii, prietenii… Satu Mare este locul unde mă întorc cu mare drag de fiecare dată când sunt departe de el.

Sătmăreanul: Ce îţi place cel mai mult la Satu Mare?
Adriana: Cel mai mult îmi place la Satu Mare faptul că deşi este un oraş destul de mic, tinde să se dezvolte. Se organizează destul de multe activităţi care implică tineri talentaţi. Îmi place mult că apar tot mai des sătmareni pe posturile naţionale de televiziune şi că începem să dăm şi noi ţării oameni talentaţi de care se ştie la nivel naţional.

Sătmăreanul: Ce-ţi displace cel mai mult?
Adriana: Ceea ce îmi displace cel mai mult la oraşul Satu Mare sunt bârfele, fiind un oraş mic unde aproape toata lumea se cunoaşte între ea, bârfa este nelipsită. Sunt de părere că oamenii ar trebui să se ocupe mai mult de problemele lor personale şi să încerce să schimbe la ei dacă se poate ceea ce le displace la alţi oameni.

Sătmăreanul: Dacă ar fi să poţi să emigrezi oriunde în lume ce ţară ai alege şi de ce?
Adriana: Dacă ar fi să emigrez undeva în lume, aş alege Italia în primul rând pentru că tatăl şi doi dintre fraţii mei se află acolo la muncă, iar în al doilea şi nu în ultimul rând, datorită încărcăturii sale culturale.

Sătmăreanul: Dacă într-o zi ai prinde peştişorul de aur ce i-ai cere?
Adriana: Dacă mi s-ar întampla acest lucru cred că ar trebui să îmi pun trei dorinţe, din câte ştiu ;)). Prima dorinţă ar fi aceea de a-mi da înţelepciunea să ştiu ce să fac cu el, iar cu urmatoarele două dorinţe aş şti sigur ce să fac.


Cum este Adriana?

Cel mai mult îmi place să: să dansez şi să cânt
Calităţi: împăciuitoare şi cu mult simţ al umorului
Defecte: nerăbdătoare
Urăsc: nedreptăţile şi neadevărurile
Cartea preferată: am două cărţi preferate: Last Tango In Brooklyn de Kirk Douglas şi Elevul Dima Dintr-a Şaptea de Mihail Drumes
Mi-ar plăcea să: fiu foarte bună în meseria mea

6 Comentarii la "Sătmăreanca săptămânii – Adriana Tivadar"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.