Sătmăreanca săptămînii: Silvia Lung

Prima dată când o vezi, nu se poate să nu remarci frumuseţea şi personalitatea ochilor ei albaştri verzui. Apoi, inevitabil, îţi dai seama că ai în faţă o adolescentă deja conştientă de frumuseţea ei, ea acceptând foarte firesc admiraţia cu care e privită.

SILVIA LUNG este o sătmăreancă în vârstă de 16 ani, nativă a zodiei Scorpion. Îi plac foarte mult animalele, mai ales felinele – super-preferatul ei este tigrul. De asemenea, având în vedere că a practicat handbal de performanţă la juniori în Baia Mare, evident că îi place tot ceea ce înseamnă mişcare şi sport. Culoarea preferată: roşu intens.
A început cursurile de modelling anul trecut în noiembrie la Agenţia “GABY’S MODELS” Satu Mare, fiind instruită şi promovată de managerul Gabriela Sas. Bineînţeles că, după ce a început să activeze în acest domeniu, şi-a ales un model de viaţă profesională în persoana Anei Podoleanu despre care afirmă: “am reuşit să o cunosc şi-i admir personalitatea, caracterul şi profesionalismul”.

Visul Silviei este să reuşească să ajungă top-model internaţional, să călătorească prin lume ca să cunoască oameni şi locuri care să-i îmbogăţească experienţa sufletească, să-ţi facă mereu noi prieteni adevăraţi.

3 Comentarii la "Sătmăreanca săptămînii: Silvia Lung"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.