Incendiu la o stație de betoane din Satu Mare. O persoană, salvată de la înălțime (Galerie foto)

Un incendiu de proporții a izbucnit astăzi, 10 mai, în jurul orei 10.00, la Stația de betoane din Satu Mare (Punctul de lucru al Holcim România). La fața locului au intervenit mai multe echipaje de la Pompieri.

Unul dintre angajați a fost surprins de incendiu pe silozurile de ciment, și nu a mai putut coborî. Acestuia i s-a făcut rău din cauza fumului inhalat. Concomitent cu apelarea la numărul „112”, un echipaj de intervenție a încercat să stingă focul, fără a reuși.

Din fericire a fost vorba despre un exercițiu de salvare de la înălțime, pus în scenă de către pompieri. Exercițiul s-a organizat în cadrul programului „Zilele Internaționale ale Securități și Sănătății în Muncă 2017”.

Partea practică a exercițiului a constat în salvarea persoanei de la înălțime, respectiv acordarea primului ajutor medical.

În sfârșitul exercițiului, coordonatorul SMURD Satu Mare, Ramona Ardelean, a demonstrat în fața celor prezenți diferite modalități de acordare a primului ajutor medical, luând în calcul mai multe scenarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.