Delgaz Grid începe lucrările de pe strada Ștefan cel Mare din Satu Mare

SAMSUNG

La solicitarea autorităţilor locale, lucrările la primul tronson din rețeaua de gaz încep în a doua parte a săptămânii acesteia (joi, 11 mai), urmând să fie finalizate până la începutul săptămânii viitoare. Pentru desfăşurarea lucrărilor în condiţii de siguranţă, șoferii sunt rugaţi să nu parcheze autovehiculele în apropierea tronsonului reţelei de distribuţie la care se lucrează.

Înlocuirea reţelei de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Satu Mare face parte din planul de investiţii ale companiei Delgaz Grid pentru anul în curs. Modernizarea reţelei de distribuţie pe o lungime de circa 800 de metri va conduce la îmbunătăţirea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă. Valoarea acestei investiţii depăşeşte 450 de mii de lei.

Lucrările de modernizare de pe strada Ștefan cel Mare se vor desfăşura în etape, pe trei tronsoane, şi vor afecta segmentul stradal cuprins între intersecția cu str. Iuliu Maniu și str. George Coșbuc (porțiune închisă total traficului rutier în perioada 11-14 mai a.c.) și pe cel cuprins între str. George Coșbuc și Piața Eroilor Revoluție (zonă închisă parțial, alternativ, pe un singur sens, perioada estimată fiind 15 mai-15 iunie, cu posibilitate de prelungire în funcţie de situaţia de pe teren).

Pentru a diminua, pe cât posibil, perturbarea traficului șoferii sunt rugați să nu parcheze autovehiculele în apropierea tronsonului la care se lucrează, la o distanţă mai mică de 100-150 de metri de utilajele care se vor afla în zonă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.