Secretul produselor de marochinarie, dezvaluite de Atelierele Unika

Sunteti pasionati de produse din piele, pe care le considerati standardul de calitate cand vine vorba de accesorii? In ultimii ani, piata de merochinarie a fost dominata de Atelierele Unika, un brand 100% romanesc specializat in designul si productia accesoriilor din piele. Prin ce se deosebesc aceste produse fata de simplele accesorii? Cei mai multi oameni considera piele ca fiind un material de o calitate superioara, insa cei de la Unika ne-au dezvaluit secretul: tehnica de lucru trebuie sa se imbine armonios cu materiale atent selectionate.

De ce sa alegem produse din piele

Produsele din piele naturala sau ecologica sunt recunoascute ca fiind de o calitate superioara, rezistente in timp. Mai mult decat atat, finisajele delicate sunt evidente folosind aceste materiale speciale. Desi putin mai costisitoare, materialele de piele au fost alegerea de specializare a Atelierelor Unika. Prelucarea acestora este dificila si necesita o perioada indelungata specializare, insa produsele finale sunt definitia perfectiunii.

Agende din piele

Incepem lista produselor premium semnate de Unika prin selectia unica de agende de lucru, organizere si notesuri. Daca doriti sa fiti mai organizat, sa faceti un cadou de multumire unui client sau pur si simplu sunteti pasionat de aceste produse, gama de agende este perfecta pentru voi.Din piele naturala sau ecologica, vesele si colorate sau mai sobre, datate sau nu, agendele Unika ofera o nota de stil vietii voastre de zi cu zi. Daca vreti sa faceti un pas in plus in infrumusetarea decorul de la serviciu, va recomandam seturile de birou din piele intr-un stil clasic si elegant, cu care iti vei impresiona partenerii de afaceri. Verifica si sectiunea instrumentelor de scris, unde te asteapta stilouri unice, din roca vulcanica, ce te vor scoate din anonimat.

Genti din piele

Colorate sau sobre, sport sau elegante, cu bretele sau de umar, gentile Unika se preteaza pentru orice tinuta, oricat de sofisticata sau mai casual. Accesoriile lucrate in detaliu, la cele mai inalte standarde, garanteaza originalitatea outfiturilor tale care iti redau libertatea de a-ti afisa personalitatea. Nu uitam insa nici de functionalitate, intrucat designerii au avut grija sa conceapa genti incapatoare pentru persoane mereu active. Fii tu insati cu gentile Unika! Iar daca esti profesionist si vrei sa impresionezi prin accesorii elegante, incearca servietele din piele, pentru dama sau barbati.

Esti cu adevarat pasionat de accesorii? Unika iti face o oferta greu de refuzat: etuiuri, portmonee si portfarduri pentru doamnele si domnii pentru care eleganta este un stil de viata. Protejeaza-ti ochelarii de soare, instrumentele de scris si obiectele personale cu accesoriile din piele care sa va completeze tinuta. Nu uitati nici de mapele de documente si jurnalele de calatorie, pentru cei mai nostalgici dintre voi.

Mape de meniu

Un concept inedit pe piata din Romania vine de la Unika in sprijinul patronilor de localuri care cauta sa isi reimprospateze businessul. Completarea unui design unic pentru care tot mai multi manageri de restaurante, cafenele si terase opteaza, cu accesorii care sa se potriveasca stilului este tot mai dificil. De aceea, Atelierele Unika au conceput si creat opt game de mape de meniuri care sa se plieze pentru orice stil ales pentru localul vostru. Daca sunteti in cautarea unor accesorii rafinate, atunci puteti consulta gamele Lux, Classic sau Leather, game mai sobre, dar care sa va incante clientii prin nota unica. In schimb, daca sunteti proprietarul unui bistrot vesel, tineresc, va recomandam gamele Flexi si Rainbow, colorate si gata sa aduca zambetul pe buzele clientilor.

Unika va propune o gama speciala pentru restaurantele cu specific romanesc: Traditii. Broderia colorata aplicata acestor mape de meniu ofera o nota arhaica localuui vostru, completand preparatele atent selectionate.

Nu uitati!

Pentru pasionatii de marochinarie, Unika va propune o gama aleasa de obiecte din piele naturala sau ecologica, pentru a va completa stilul de viata intr-un mod elegant si util. Agendele si gentile din piele sunt mereu in topul nostru cand vine vorba de produsele Unika, dar nu trebuie sa neglijam nici accesoriile speciale precum seturile de birou sau instrumentele de scris.  Nu in ultimul rand, pentru managerii din horeca, Atelierele Unika au creat opt game de mape de meniu si note de plata care sa va incante clientii prin rafinament si simplitate. Unika- keep it colser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.