Adrian Albu, ales președinte al PNL Satu Mare

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, a câștigat alegerile interne pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PNL Satu Mare. Acesta l-a avut ca și contracandidat pe consilierul județean Adrian Cozma.

Conferința de alegeri a avut loc astăzi, 28 aprilie, de la ora 16.00, în Sala de concerte a Filarmonicii „Dinu Lipatti”.

În urma centralizării voturilor, Adrian Albu a obținut un număr de 168 de voturi „pentru”, iar contracandidatul său, Adrian Cozma a adunat 155 de voturi. În consecință, Albu a câștigat la 13 voturi diferență președinția Organizației Județene a PNL Satu Mare.

Din partea conducerii centrale a PNL, la Conferința de alegeri au participat președintele Raluca Turcan respectiv secretarul general Cristian Bușoi.

De asemenea, au mai fost prezenți și liderii unor organizații județene precum: Ilie Bolojan – președinte PNL Bihor, Roman Florin – președinte PNL Hunedoara, Ioan Turc – președinte PNL Bistrița, Florin Alexe – președinte PNL Sector 3 București, dar și Ludovic Orban, candidat la președinția națională a PNL.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.