Adolescent reținut pentru 24 de ore. Ce a făcut

Două persoane din Sighetu Marmației, bănuite de comiterea unor furturi din autoturisme, au fost prinși de polițiști. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei joi, 27 aprilie, polițiștii au prins un bărbat de 37 de ani un tânăr de 17 ani, ambii din Sighetu Marmației, bănuiți de comiterea de furturi din autoturisme.

În fapt, în noaptea de 14 spre 15 aprilie, tânărul de 17 ani, folosind chei potrivite sau mincinoase, a pătruns în interiorul unei mașini parcată pe strada Ganea din Satu Mare și a furat un convertor de tensiune electric și acumulatorul autoturismului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

În aceeași noapte, bărbatul de 37 de ani, a sustras prin demontare patru jenţi cu anvelope de la un autoturism parcat pe strada Fântânele, cauzând un prejudiciu în valoare de 6.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reţinuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri legale.

Prejudiciul nu a fost recuperat, cercetările urmând să continue pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.