Sesiune de formare în comunicare pentru organizațiile non-guvernamentale

Reprezentantul Asociației Stea, Diana Joldos Bretan, a participat în perioada 24-26 aprilie la București, la o sesiune de formare în branding și comunicare, alături de alți 24 reprezentanți ai unor organizații non-guvernamentale, promotoare de proiecte finanțate prin intermediul Fondului ONG în România.
Cursul a fost susținut de către fondatorul firmei The Brand Project din Oslo, Norvegia, Robert Leinders-Krog, împreună cu expertul în marketing și branding Carina Akredalen.
Organizată de către Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC), sesiunea de formare “NGO branding and comunication” a urmărit să contribuie la eficientizarea proceselor de comunicare ale organizațiilor din România, beneficiare de suport EEA Grants, prin întărirea brand-ului organizației. Derulată în cadrul programului de finanțare Fondul ONG în România, parte a granturilor SEE 2009 – 2014, sesiunea a urmărit, de asemenea, să susțină consolidarea relațiilor bilaterale prin facilitarea accesului la experiențe și modele de intervenție din Norvegia.
“Aceste sesiuni de branding și comunicare și-au atins într-adevăr scopul. Cu toții am învățat lucruri noi și am aprofundat cunoștințe despre strategii, modele, elemente de branding și comunicare. Cu siguranță voi putea aplica cele învațate la nivelul Asociației Stea, ba mai mult am venit cu un bagaj de idei și metode care pot să îmbunătățească activitatea noastră”, a afirmat referentul de relații externe, Diana Joldos Bretan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.