O sătmăreancă, nominalizată la cel mai mare concurs al bloggerilor. Votați Alexandra Moise !

Sătmăreanca Alexandra Moise a fost nominalizată la cel mai mare concurs dedicat bloggerilor din România, Digital Divas. Competiția a fost inițiată de Avon România.

Alexandra a fost selectată la categoria „Young Divas in Fashion Blogging”. Însă, pentru a strânge cât mai multe voturi, tânăra sătmăreancă are nevoie de ajutorul nostru, mai ales că municipiul reședință de județ nu a avut până acum niciodată o participantă în cadrul acestei gale.

„Am fost nominalizată la cel mai mare concurs adresat bloggerilor români-Digital Divas, concurs inițiat de Avon România. Categoria la care am fost selectată este „Young Divas in Fashion Blogging”, unde premiile se dau în funcție de numărul de voturi. Satu Mare nu a avut niciodată o participantă în cadrul acestei gale, și sunt foarte mândră să reprezint orașul nostru”, spune Alexandra Moise.

Pentru a putea vota dați click pe următorul link: (http://vote.evensys.ro/en/subscribe/), introduceți-vă adresa de e-mail și veți primi un mesaj de la Digital Divas. Accesați linkul de votare și selectați „Experiencing Life” la categoria „Young Divas in Fashion Blogging”.

Votul se închide pe 7 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.