Sute de spectatori la concertul aniversar dedicat interpretului Nicolae Mureșan (Foto&video)

Nicolae Furdui-Iancu, Sava Negrean-Brudașcu, Veta Biriș, Florentina și Petre Giurgi, sunt doar o parte dintre artiștii care au urcat în această seară (azi, 21 aprilie) pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, în cadrul concertului aniversar dedicat interpretului de muzică populară Nicolae Mureșan.

Artiștii au fost acompaniați de Orchestra „Rapsodia Bihoreană”, instrumentiștii evoluând sub bagheta dirijorului prof. Liviu Buțiu.

Dintre oficialități, la spectacolul care a avut loc de la ora 18.00, au participat prefectul Darius Filip, primarul municipiului Satu Mare Kereskenyi Gabor, viceprimarul Doina Feher, dar și consilierul municipal Radu Roca.

Amfitrioana serii a fost frumoasa Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii „O dată-n viață” de la TVR1.

Spectacolul dedicat împlinirii a patru decenii de carieră artistică a renumitului interpret de muzică populară Nicolae Mureșan, a fost un adevărat succes, piesele cântate pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor au ajuns într-adevăr la inimile spectatorilor.

Vă reamintim că în cadrul ședinței extraordinare de joi, 20 aprilie, consilierii municipali au aprobat proiectul de hotărâre cu privire la acordarea titlului de „Cetățean de onoare” interpretului Nicolae Mureșan, pentru activitatea artistică desfășurată de-a lungul a patru decenii, prin care a dus numele municipiului și județului în toată țara, dar și peste hotarele României.

Un Comentariu la "Sute de spectatori la concertul aniversar dedicat interpretului Nicolae Mureșan (Foto&video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.