Concurs de proiecte pentru tineret. Când se pot depune dosarele

Ministerul Tineretului şi Sportului organizează prin DJST Satu Mare, în perioada 15 mai – 7 iulie 2017, Concursul local de proiecte de tineret – 2017. Bugetul alocat este de 27.450 de lei cu o limită maximă pe proiect de 10.000 de lei. Fiecare solicitant poate să depună maxim două proiecte.

Aplicanţii eligibili sunt asociaţiile și fundaţiile care funcționează conform prevederilor O.G. nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 246/2005 și Fundațiile Județene pentru Tineret și a Municipiului București și Fundația Națională pentru Tineret, care funcționează conform Legii nr. 146/2002 cu modificările și completările în vigoare, și care îndeplinesc cumulativ:

a) au menționate în statut/actul constitutiv/regulamentul intern de organizare și funcționare tipurile de activități pentru tineret care urmează să se desfășoare prin proiect;

b) au respectat în ultimii doi ani contractele de finanțare nerambursabilă acordate și/sau parteneriatele semnate cu finanțatorul și au raportat corect, complet și la timp în cadrul respectivelor contracte de finanțare/parteneriate;

c) nu depășesc numărul de proiecte depuse prevăzut în anunțul de participare;

d) au depus dosarul de concurs la termenul de depunere, stabilit în anunțul de participare.

Proiectele trebuie depuse în perioada 15 mai – 6 iunie 2017, între orele 08.00 și 16.00 (cu excepția zilelor nelucrătoare), la secretariatul DJST Satu Mare din municipiul Satu Mare, str. Vasile Conta nr. 2/1, județul Satu Mare sau prin poștă (nu se vor lua în considerare proiectele sosite la sediul DJST, prin poștă sau depuse la registratura, înregistrate după data de 06 iunie 2016, ora 16.00).

Afișarea rezultatelor finale se va face în data de 7 iulie 2017, după derularea etapei de evaluare a eligibilității și etapei tehnice pe bază de punctaj.

Bugetul alocat este 27.450 lei cu o limită maximă pe proiect de 10.000 lei. Fiecare solicitant poate să depună maxim două proiecte.

Detalii suplimentare referitoare la concurs, inclusiv metodologia, se pot obţine de pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului și de pe site-ul direcției: www.djstsatumare.ro

Informații suplimentare cu privire la Concursul local de proiecte de tineret 2017 se pot solicita la adresa de mail djst.satumare@mts.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.