Machete de avioane, expuse la Carei (Foto)

Castelul Karolyi a găzduit duminică, 2 aprilie, de la ora 12.30, vernisajul expoziţiei de machete de avioane şi fotografie de aviaţie a colecţionarului sătmărean Alexandru Chirilă.

Colecţia surprinde o gamă variată de exponate, astfel încât fiecare persoană care o va admira va putea regăsi unele dintre cele mai cunoscute modele de avioane militare, avioane cu destinaţie specială, de transport – cargo sau cu destinaţie civilă.

Fotografiile cu avioane, 30 la număr, au fost selectate de colecţionar, special pentru această expoziţie, acestea fiind o completare a machetelor. Atât colecţia de machete cât şi seria de fotografii reprezintă rezultatul pasiunii necontenite pentru acest domeniu a colecţionarului sătmărean.

Expoziţia este deschisă spre vizitare timp de două săptămâni, conform programului Muzeului Municipal Carei. Vizitarea expoziţiei este gratuită.

Evenimentul a fost organizat de Muzeul Judeţean Satu Mare, Secţia Carei, cu sprijinul Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei şi al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.