O fabrică de mobilă din județ vrea să-și extindă producția. Vezi detalii

Proprietarii fabricii Top Design Furniture de la Medieșu Aurit doresc să crească producția, ceea ce va duce implicit la crearea de noi locuri de muncă pentru locuitorii din zona comunei. Este vorba despre crearea a cel puțin a 200 de noi locuri de muncă.

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip şi directorul de cancelarie, Cecilia Marinescu au fost astăzi, 30 martie, în comuna Medieșu Aurit, unde alături de primarul Radu Iancu au vizitat sediul unei societăţi în care se produce mobilier tapiţat.

Societatea Top Design Furniture, înfiinţată în anul 2007 este un important punct de producţie, iar canapelele, grupurile de colţ şi paturile tapiţate produse la Medieşu Aurit ajung în toata Europa.

Aproximativ 400 de muncitori lucrează, în trei schimburi, în această fabrică realizată după cele mai moderne standarde, după cum a prezentat administratorul Michaela Leiner.

Proprietatarii acestei companii doresc mărirea producţiei, ceea ce va duce efectiv la crearea unor noi locuri de muncă pentru locuitorii din zona comunei Medieşu-Aurit. Astfel, se doreşte crearea a cel puţin 200 de noi locuri de muncă.

Prefectul Darius Filip a fost suprins în mod plăcut de condiţiile în care îşi desfăşoară activitatea muncitorii acestei fabrici şi a salutat proiectul de extindere a companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.