Vești noi de la Wizz Air. Ce spun oficialii companiei

În cursul acestei săptămâni, Wizz Air, va lansa trei noi rute din Cluj-Napoca, având ca destinații Malta, Larnaca și Stockholm. Vestea este cât se poate de bună și pentru sătmărenii care doresc să călătorească în acele zone, având în vedere că Clujul este la aproximativ 200 de kilometri de Satu Mare.

„Săptămâna aceasta, lansăm trei rute noi mult așteptate spre Malta, Larnaca și Stockolm de pe aeroportul din oraș, ce vor fi destinații perfecte de vacanță pentru pasagerii noștri. Echipajul nostru dedicat așteaptă să îi întâmpine la bordul aeronavelor pe pasagerii frecvenți, dar și pe cei aflați la primul zbor WIZZ, pe toate cele 35 de destinații disponibile din Cluj-Napoca!”, a declarat pentru www.profit.ro Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

Vă reamintim că Wizz Air a deschis două noi baze în 2016, la Iași și la Sibiu, și a adăugat două noi aeroporturi, Satu Mare și Suceava, rețelei din România, care este acum compusă din zece aeroporturi.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, care operează o flotă de 79 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 500 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 138 de destinații din 40 de țări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.