Scandal după accidentul mortal din Negrești-Oaș. Ce spun ambulanțierii

Forțele de ordine au intervenit în noaptea de 25 spre 26 martie la Spitalul din Negrești-Oaș pentru a potoli un scandal izbucnit imediat după tragicul accident de pe strada Victoriei din oraș. Vă reamintim că în urma leziunilor suferite, un tânăr de 23 de ani din Ambud a decedat.

Echipajul de la Ambulanță care a sosit la fața locului a găsit tânărul de 23 de ani încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii. Potrivit cadrelor medicale, acesta era în stop respirator.

„Unul din pacienți a fost găsit încarcerat și în stop respirator. Acesta a necesitat protezarea căii aeriene și ventilație cu balon înainte de a fi eliberat dintre fiarele contorsionate. După descarcerare a fost transportat cu manevre de resuscitare în curs la spitalul Negrești, fiind predat echipei de gardă”, spune purtătorul de cuvânt al Sercviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

De asemenea, ambulanțierii susțin că au fost amenințați de către cunoscuții victimei.

„În tot acest timp echipajul a fost obstrucționat și amenintat de către cunoscuții victimei care se deplasau pe același traseu și au oprit la locul accidentului, unde au devenit foarte ostili și agresivi. Scandalul s-a mutat apoi la camera de gardă a Spitalului Negrești, fiind nevoie pentru calmarea situației de prezența forțelor de ordine”, spune Tarța.

Mai multe detalii cu privire la accident citiți aici:

http://www.satmareanul.net/2017/03/26/accident-mortal-in-judetul-satu-mare-vezi-detalii/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.