Prefectul către polițiști: „Nu vă lăsați intimidați. Legea nu poate fi impresionată sau intimidată” (Video)

Mesajul prefectului Darius Filip, transmis polițiștilor în cadrul ședinței festive organizate cu ocazia „Zilei Poliției Române” a fost cât se poate de ferm: „Nu vă lăsați intimidați. Legea nu poate fi impresionată sau intimidată”.

„Îmi propun ca în mandatul meu să am un dialog continuu cu instituțiile din județ și să găsim soluţii pentru orice fel de problemă care vă privește și stă în competența mea. Profesionalismul este un atribut care vă caracterizează și toți meritați să fiți respectați și tratați pe măsura profesionalismului dumneavoastră”, a declarat Darius Filip.

Totodată, reprezentantul Guvernului în teritoriu a transmis și un mesaj cât se poate de ferm către polițiști. Acesta le-a spus oamenilor legii să nu se lase impresionați și intimidați de către cei care cred că statutul lor social sau situația lor financiară le-ar permite să îi trateze de sus pe oamenii legii.

„Am o rugăminte personală la dumneavoastră, la ofițerii și agenții de poliție. Nu vă lăsați intimidați, impresionați, de diverse persoane care cred că situația lor financiară sau statutul social le permite să vă trateze de sus. Dumneavoastră sunteți cei care aplică legea și legea nu poate fi impresionată sau intimidată”, a declarat prefectul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.