O sătmăreancă vine cu o idee inedită. Vezi oferta tinerei școlită în Țara lui Andersen

Am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, întâmplător (o întâmplare fericită, zic eu), prin intermediul unei povești pe care a ales să o împărtășească și cu cititorii ziarului nostru. O întâmplare frumoasă, născută departe pe meleagurile de pe care cu multă vreme în urmă au pornit să cucerească lumea nemuritoarele povești ale lui Andersen.

Alexandra Moise, că despre ea este vorba, s-a dus până departe, în nordul Europei, pentru a studia Marketing&Management în cadrul Copenhagen Business Academy. Visa că, atunci când „va fi mare”, să pună pe picioare propria sa afacere.

Între timp, la o altă „întâlnire”, Alexandra a vorbit despre pasiunea sa pentru sport, pentru fotbal în special. Apoi, a mai trecut ceva vreme și sătmăreanca noastră și-a creat propriul blog (www.alexandramoise.com), având ca țintă doamnele și domnișoarele.

De această dată însă, Alexandra vine cu o surpriză pentru doamnele și domnișoarele care au susținut-o în ultimul an de când blog-ul a pornit la drum.

„A trecut doar un an de când www.alexandramoise.com a văzut prima postare și am crescut nespus de mult, doar prin sprijinul și susținerea voastră ! Cititoare dragi și iubitoare de make-up din județul Satu Mare, am o surpriză pentru voi !”, scrie Alexandra Moise pe pagina sa de Facebook (https://www.facebook.com/alee.kmv?fref=ts)
Astfel, sătmăreanca noastră pune la bătaie un set de cinci pensule pentru ochi „Kylie Cosmetics” original, dar și alte produse cosmetice.

„Tot ce vă cer e să dați Like & Share la această postare (aflată pe pagina https://www.facebook.com/alee.kmv?fref=ts) ca să ușurăm puțin procesul de selecție și v-aș ruga frumos să îmi dați și un feedback”, spune Alexandra.

De asemenea, Alexandra Moise așteaptă, într-un comentariu, părerea cititoarelor despre blog.

„Ce vă place, în materie de text și poze; ce aș putea îmbunătăți; ce subiecte aș mai putea aborda; ce părere aveți despre Experiencing Life până în momentul de față. Abia aștept să vă citesc opiniile! Deci ne-am înțeles, nu? Like, Share, Feedback. Până pe 5 aprilie aveți timp să vă formați o părere despre blog, când voi face extragerea printr-un Live pe Facebook. Pensulele în detaliu le găsiți pe Snapchat: alexandraa0405. Multă baftă fetelor!”, mai scrie Alexandra Moise.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.