Săptămâna meseriilor la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia”

Începând de luni, 20 martie, la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” din Satu Mare se desfășoară „Săptămâna meseriilor”. Activitatea este coordonată de directorul unității, prof. dr. Vlaicu Popescu și de profesorii de la catedra de specialitate: Tarcza IldiKo (director adjunct), drd. Wagner Erika, Bogdan Radu, Onet Mara, Andrișan Dariana, Chilințan Mariana, Silaghi Alin.

Iată o parte din conținutul proiectului: prezentarea unui un stand cu informații și materiale de marketing educațional; prezentarea de proiecții referitoare la planul de școlarizare; prezentarea unei expoziții cuprinzând echipamente pentru calificările din acest plan al școlii.

Nu vor lipsi referatele pe teme de protejarea mediului împotriva poluării produse de autovehicule, un concurs de abilități în meseria mecanic auto și, de asemenea, vor fi efectuate vizite la agenții economici.

Elevii claselor a VIII-a vor putea să viziteze cabinetele de specialitate și să se informeze asupra planului de școlarizare și asupra specificului calificărilor profesionale de la acest liceu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.