Cine este tânărul care a murit în accidentul din Homorod. Mesaje sfâșietoare (Foto)

Un tânăr de doar 19 ani a murit în urma rănilor suferite în accidentul ce a avut loc vineri (17 martie) seara în localitatea Homorod. Este vorba despre Abel Oprea, elev la Liceul “George Emil Palade” din Satu Mare. Abel Oprea este originar din Homorodu de Sus. 

În mașină mai era și un alt tânăr de 26 de ani care a suferit leziuni grave.

Prietenii și apropiații acestuia au postat mesaje de condoleanțe pe pagina de facebook al lui Abel:

„Dragul meu, ai plecat acasă, nouă ni se pare prea repede dar Tatăl ceresc știe de ce te-a chemat, încă nu îmi pot stăpâni lacrimile și întrebările fără răspuns, nici nu am putut să ne luăm la revedere, deși eram cei mai buni prieteni … acum câteva zile am răscolit amintirile și posnăile pe care le-am făcut de când eram mici, dacă știam ieri seară că mă suni pentru ultima oară nu sfârșeam apelul, of nu era vară fără ca noi să facem noi prostioare și să clădim noi amintiri, măcar o să te avem mereu în amintiri. O să ne fie atât de dor de tine Abel, dar avem nădejdea că ne vom revedea!”, scrie Roxana Ruth Silaghi pe Facebook.

„Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun ! Nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi prieten drag. Dumnezeu să te aibă în paza lui !! Sincere condoleanțe !!”, scrie unul dintre prietenii lui Abel, Alin Marian.

„Dumnezeu să te odihnească în pace suflet frumos, și să-ți întărească familia”, este postarea uneia dintre cunoștințele lui Abel.

„Sincere condoleanțe Dumnezeu să îl odihnească în pace și să vă dea putere întregii famili în suferință !”, scrie Tanya Emanuel Sabou.

„Domnul să te odihnească în pace suflet drag! Ai fost un frate bun pentru noi și vei rămâne în amintirile și în sufletul nostru pentru totdeauna de acum încolo …. Domnul să te țină și să te ocroteasca sub aripa Lui !”, scrie Șerban M. Alexandra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.