Accident mortal între Iojib și Apa

UPDATE: „În urma impactului violent, dintre un autoturism și un autotren, conducătorul autoturismului a rămas blocat în mașină. După ce a fost extrasă din maşină, de către echipajul de terapie intensivă SMURD, ajuns primul la locul accidentului, victimei i-au fost aplicate manevre de resuscitare, deoarece era în stare de inconștiență. Din nefericire, aceasta nu a mai putut fi salvată”, spun pompierii sătmăreni.

Un cumplit accident de circulație soldat cu moartea unei femei de 55 de ani a avut loc azi (15 martie) dimineață în jurul orei 06.10 între localitățile Iojib și Apa. 

O femeie care se deplasa cu mașina spre Baia Mare a intrat sub remorca unui TIR.

Din ancheta polițiștilor reiese că vinovat de producerea tragediei este șoferul TIR-ului, un tânăr de 25 de ani din Baia Mare care nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la dreapta și a intrat pe contrasens. Din sens opus venea mașina condusă de femeie, iar impactul nu a mai putut fi evitat, aceasta intrând cu autoturismul sub TIR.

La fața locului au ajuns echipaje de la Poliție, descarcerare și SMURD, însă paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața femeii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.