Tânăr arestat pentru furt

Un tânăr de 24 de ani din Pișcolt, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, după ce a furat mai multe bunuri dintr-o casă. Acesta a luat cu el la furat și doi copii.

Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 58 de ani din Pișcolt, despre faptul că în perioada cât a lipsit de la domiciliu, între 13 februarie și 7 martie, persoane necunoscute i-au intrat în casă și i-au furat aparatură și obiecte de uz casnic, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

În urma investigațiilor effectuate, oamenii legii au identificat ca principali bănuiți în comiterea faptei, trei tineri din Pișcolt, dintre care unul de 24 de ani iar ceilalți doi, minori, de 12 respectiv 13 ani, în sarcina cărora s-a reținut că în data de 23 februarie, au pătruns prin forțarea unui geam în locuința victimei, de unde au furat un televizor, un DVD player și alte obiecte de uz casnic.

De la cei implicați a fost recuperat peste 60% din prejudiciul cauzat.

Tânărul major a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.