Povestea sătmărencei care a lăsat moștenire peste 100.000 de euro statului

În semn de recunoștință pentru tratamentul pe care Casa de Asigurări de Sănătate l-a suportat în cei 14 ani de boală, o femeie de 67 de ani din Satu Mare a lăsat prin testament CJAS, suma de 103.000 de euro. Moștenirea este o premieră pentru instituție, iar banii vor fi folosiți pentru plata tratamentelor altor bolnavi.

Despre cazul sătmărencei puteți citi și aici: http://www.satmareanul.net/2017/03/06/o-satmareanca-a-facut-un-cadou-incredibil-casei-de-asigurari-de-sanatate-vezi-ce-a-lasat-prin-testament/

Sătmăreanca a decedat la vârsta de 67 de ani, în urma unei boli cronice, și a decis să lase banii Casei Județene de Asigurări de Sănătate, deoarece nu avea rude apropiate.

„Procedura de intrare în posesie pentru suma de 103.000 euro este în curs de derulare la nivelul CAS Satu Mare. Doamna Ținca a beneficiat de servicii medicale pentru afecțiunea de care suferea la fel ca oricare asigurat, fără a avea alte solicitări”, a precizat directorul instituției, Georgeta Pop.

Conducerea CJAS Satu Mare a fost contactată la mijlocul lunii februarie de către executorul testamentar în calitate de legatar pentru contul în valută al testatorului.
Acest caz este o premieră în cei 17 ani de activitate ai CJAS Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.