Oana Bumba și Ciprian Marița, campioni naționali la dans sportiv (Foto)

În zilele de sâmbătă, 4 și duminică, 5 martie a avut loc la Iași Campionatul Național de dans sportiv al României unde au fost prezenți cei mai buni dansatori de la cele mai puternice cluburi din țară. Satu Mare a fost reprezentat de două perechi de dansatori de la Royal Dance Club.

După două luni de pregătire intensivă și un week-end plin cu emoții a venit și rezultatul extraordinar al dansatorilor sătmăreni ajungând cu o pereche în finală. Este vorba despre perechea Ciprian Marița – Oana Bumba (FOTO), care au devenit campioni naționali ai României la secțiunea standard 14-15 ani.

Cei doi au adus primul titlu național la Satu Mare după 25 de ani de la înființarea Royal Dance Club. Oana și Ciprian au dominat concursul la categoria standard 14-15 ani. Au fost cei mai buni dintre cele mai bune 24 de perechi din țară.

Tot la Iași perechea Eduard Ignat – Luiza Jurguț a terminat pe locul 19 din 44 de perechi la secțiunea latino, 16-18 ani.

Meritul aparține atât sportivilor și părinților cât și antrenorilor Ovidiu Ignat, Varga Otto, Cristian Cordea Mikle și Marius Iepure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.