Week-end-ul bețivilor prinși la volan. Vezi ce au pățit

Pe parcursul întregului sfârșit de săptămână, echipaje de poliție rutieră au monitorizat și supravegheat traficul rutier pe principalele artere de circulație din județ.

În urma controalelor efectuate pe acest segment, nu mai puțin de 11 șoferi au fost prinși conducând autovehicule, deși anterior au consumat băuturi alcoolice.

Patru dintre aceștia s-au ales cu dosare penale, iar pentru alți șapte, pe lângă amenda contravențională aplicată, s-a dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule.

Astfel, în data de 5 martie, un bărbat de 38 de ani din Viile Satu Mare, a condus un autoturism pe Podul Decebal din municipiu, având o alcoolemie de 0,58 mg/l în aerul expirat.

În data de 4 martie, la ora 22.50, un bărbat de 34 de ani din Lazuri, a condus autoturismul pe DJ194 din localitate, având o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, la ora 23.40, un alt conducător auto de 59 de ani din Lazuri, a fost surprins conducând un autoturism pe același sector de drum, având o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În data de 5 martie, la ora 01.10, un tânăr de 28 de ani din comuna Agriş, a condus autoturismul proprietate privată în Piaţa Libertăţii din Satu Mare având o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.