Se caută cea mai bună voce ! Înscrie-te în competiție !

Centrul Cultural al municipiului Carei în colaborare cu Direcția de Cultură din oraș caută și în 2017 cea mai bună voce. Cu această ocazie se organizează cea de-a 8-a ediție a concursului de muzică ușoară Star Select, destinat soliștilor vocali, din județul Satu Mare și nu numai.

Dacă ești elev, ai talent și îți place să cânți, înscrie-te în competiție!

Concursul se va desfășura pe două categorii: „Clasele V-VIII” și „Clasele IX-XII” și va avea loc în data de 25 martie, de la ora 12.00, la Carei, în sala de spectacole Deák Endre a Centrului Cultural.

Fiecare concurent va putea interpreta o melodie, pe negativ sau cu acompaniament la chitară ori pian. Negativul piesei va fi adus în format mp3, cu o oră înaintea începerii concursului.

Înscrieri se pot face individual sau prin intermediul instituțiilor de învățământ până în data de 17 martie, pe adresa de emailculturacarei@yahoo.com, cu specificația „Star Select” (nume și prenume, instituția școlară, clasa, titlul piesei interpretate, adresa de email și număr de contact) sau personal la Centrul Cultural Carei, zilnic între orele 13.00 și 18.00. Persoană de contact prof. Szűcs József (0744 349 943).

Organizatorii evenimentului sunt Szűcs József și Bogdan Georgescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.