Mega Mall-ul NEPI de la Satu Mare, în atenția investitorului. Ce spune conducerea companiei

NEPI şi-a majorat capitalul social cu aproximativ 72 de milioane de euro. De asemenea, pe 9 martie vor fi emise şi listate peste 6,84 milioane de acţiuni noi, se arată într-o informare transmisă Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Potrivit CEO-ului NEPI, Alex Morar, în momentul de față compania are 5-6 proiecte în autorizare, printre care și cel de la Satu Mare.

„Anul acesta avem în plan câteva tranzacţii mai mari în România. Acum suntem agresivi pe autorizări. Avem 5-6 proiecte în autorizare, printre care pentru centrele comerciale din Târgu Mureş, Satu Mare şi Râmnicu-Vâlcea. Malluri funcţionale de vânzare nu prea sunt care să ne intereseze în acest moment”, a declarat pentru www.capital.ro, CEO-ul NEPI, Alex Morar.

Referitor la Mega Mall-ul de la Satu Mare, ce va fi construit pe Drumul Careiului, acesta va fi unul modern și va avea două faţade. Una dintre fațade va fi către Drumul Careiului, iar cealaltă către Someş.

Mall-ului de la Satu Mare va avea 28.700 de metri pătrați. Potrivit estimărilor, construcția va fi începută în acest an, iar investiţia se ridică la suma de 40 de milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.