Eduard Santha are nevoie de voturile sătmărenilor în finala de la Eurovision România (Video)

Eduard Santha, careianul care s-a calificat în finala Eurovision România, are nevoie de voturile sătmărenilor. Marea finală a Selecției Naționale Eurovision Song Contest 2017 va avea loc duminică, 5 martie.

„Pentru că se apropie marea finala a Selecției Naționale Eurovision Song Contest 2017, am decis, împreună cu prietenii mei, să interpretăm piesa mea din concurs Wild Child, sincer și fără producție. Vă prezint varianta live în studio @ HaHaHa Production! Îmi doresc mult să ajungă mesajul la voi și apoi, dacă poftiți, îmi acordați un vot de încredere duminică, în marea finală ! Vă pup și vă respect!”, scrie Eduard pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, piesa „Wild Child”, cea care l-a propulsat în finala de la Eurovision este un manifest, un strigăt interior, o dorință arzătoare de a fi mai buni.

„Copleșit de evenimentele cutremurătoare din ultimii ani, am decis să schimb lumea! Singura posibilitate să fac asta e prin muzică dar nu pot să o fac singur! Am compus Wild Child, un manifest, o dorință arzătoare de a fi mai buni! Doar împreună reușim! Wild child e o instigare, un strigăt interior, un îndemn la curaj! Acea voce interioară care-ți oferă mereu speranța și credința pierdută ce întărește dorința de a schimba lumea! Vreau să deschidem ochii! Să vedem că nu suntem singuri și avem mereu pe cineva care crede în noi și în acel moment, cu o putere aproape sălbatică devenim stăpânii propriei existente”, mai spune Eduard Santha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.