Seminar gratuit: „7 pași pentru a-ți dubla puterea personală”

Clubul „Toastmasters Satu Mare” anunță organizarea unui eveniment deosebit, în data de 2 martie. Este vorba de seminarul intitulat „7 pași pentru a-ți dubla puterea personală”, susţinut de către Daniel Ghigea. Evenimentul se va desfășura la Restaurantul Veneţia, situat pe B-dul Lalelei, nr. 1, de la ora 18.00, iar intrarea este liberă.

Cine este Daniel Ghigea? Daniel este antreprenor, trainer certificat ANC, Competent Comunicator Toastmasters, autor de programe educaționale pentru adulți, realizator TV independent și fost președinte Toastmasters Brașov. Daniel este speaker motivațional, și a susținut numeroase prezentări la diverse conferințe. În această perioadă petrece mai mult timp pe meleaguri sătmărene, din motive personale și profesionale.

Dar să vedem cum se prezintă Daniel!

„Salut! Numele meu este Daniel Ghigea. Sunt trainer, antreprenor și speaker motivațional. Ani de zile am trăit făcând aceleași lucruri, muncind, chinuindu-mă să-mi construiesc o viață frumoasă și interesantă. Când credeam că în sfârșit am realizat ceva semnificativ, totul se prăbușea ca un castel de nisip. În concluzie, mă învârteam în jurul cozii. Eram apatic, antipatic, irascibil și lipsit de vigoare. La începutulul lui 2013 am descoperit un domeniu nou care mi-a schimbat viața în totalitate: dezvoltarea personală. Am început să studiez și să aplic ce am învățat. Rezultatele au fost fantastice! Mi-am dat seama de ce eram blocat, care erau cauzele și care erau soluțiile”.

Dacă vreți să vă dezvolți puterea personală, nu e neapărată nevoie să experimentați totul pe propria piele, puteți învăța din experiența celui care a trecut deja prin aceste etape. Așa că, eliberați-vă câteva ore din program şi participați la seminarul din data de 2 martie și cu siguranță veți afla multe lucruri utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.