Cel mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei are loc la Cluj-Napoca

O ediție aniversară a celui mai mare târg internațional de universități din sud-estul Europei are loc în luna martie la Cluj-Napoca. În fiecare an, RIUF (The Romanian International University Fair) propune vizitatorilor la târg peste 6.000 de programe de studiu de la nivel licență, masterat, MBA și doctorat de la cele mai bune universități din Europa și din lume.

Cele mai căutate programe de studiu în IT prezente în această primăvară la RIUF Cluj-Napoca

În această primăvară la RIUF vor fi prezente 70 de universități din 12 țări, printre care și Germania, Austria, Marea Britanie, Olanda, SUA, Danemarca, Elveția sau Olanda, propunând vizitatorilor la târg programe de licență, masterat, MBA și doctorat în domenii precum management, marketing, turism, drept, arte sau IT.

Vizitatorii vor putea descoperi peste 100 de programe de studiu în IT de la cele mai bune universități din UK aflate în top mondial. Prin înscrierea la eveniment, fiecare participant are acces la târg pe întreaga durată a evenimentului, beneficiind totodată și de o ofertă de studiu personalizată în funcție de țările și domeniile de interes.

Educația explicată pe înțelesul tuturor la RIUF YouForum

Având prima ediţie în luna octombrie 2016, conferința RIUF YouForum a însemnat peste 25 de prezentări ale universităților prezente la târg, sesiuni de discuții și ateliere practice ce au pus accent pe investiția în educație, precum și pe beneficiile pe care le aduc studiile superioare în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor.

După succesul avut în toamnă la București, RIUF YouForum are loc în această primăvară și la Cluj-Napoca, propunând sesiuni de discuții și ateliere practice cu oameni din echipele unora dintre cele mai apreciate branduri din Transilvania.

RIUF YouForum este un eveniment unic în România, care pune accent pe dezvoltarea personală și profesională, pe oportunitățile de carieră, precum și pe mecanismele prin care elevii și studenții își pot forma o rețea socială puternică.

Înscrierile la RIUF se pot face pe www.riuf.ro, cel mai mare târg internațional de universități având loc pe 21 martie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, acolo unde vizitatorii vor putea afla mai multe despre programele de studiu dorite din țară sau din străinătate. Pe toată durata evenimentului, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită, pot interacționa cu reprezentanții celor mai importante universități din lume și pot participa la RIUF YouForum, acolo unde vor avea ocazia să cunoască oameni de succes din diferite domenii de activitate din România.

Ediția de primăvară RIUF mai are loc și la București pe 18-19 martie la Sala Palatului și la Braşov, pe 23 martie, la Hotel Aro Palace.

Despre Grupul Educativa

EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.