Când începe modernizarea drumului Satu Mare-Homoroade

Ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea drumului Satu Mare-Homoroade va fi dat imediat după ce condițiile meteorologice le vor permite, a declarat președintele Consiliului Județean (CJ), Pataki Csaba, în cadrul ședinței de astăzi, 27 februarie a CJ.

„În condiţiile în care ne permite situaţia meteorologică să putem da ordinul de începere cât de repede şi oamenii din zonă să se bucure de această investiţie. Prin acest fapt se vede că o investiţie majoră nu ţine de legislaturi, de cine ce instituţii conduce. Predecesorii au început, noi am continuat şi instanţa a decis”, spune Pataki Csaba.

Contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 193A Satu Mare-Homoroade a fost semnat în data de 22 februarie 2017.

Lungimea acestui traseu este de 48,2 de km, finanțarea lucrărilor fiind asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Executantul lucrării este Tehnic Asist SRL (IMM), acesta în cadrul documentației de calificare declarând șase subcontractanți (Tass Infralogistc SRL, Total Invest Grup SRL, Elporex SA, Sya Top Construct SRL, Miante Duo Group SRL, Mineral Com SRL).

În baza procesului de evaluare desfăşurat, prețul ofertat pentru execuția lucrării de modernizare este de 88.390.835,70 de lei, inclusiv TVA, durata de execuție
este de 36 luni, iar garanția de 36 de luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.