Adrian Ștef: Trebuie negociat cu Blue Air și Ryanair

Potrivit fostului președinte al Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, Aeroportul Satu Mare ar trebui să poarte negocieri, atât cu Blue Air cât și cu Ryanair, în vederea înființării unor curse internaționale. Acesta și-a argumentat poziția în cadrul ședinței de azi, 27 februarie a CJ.

Negocieri cu cele două companii aeriene sunt purtate de județele Bihor, Cluj și Maramureș, astfel că, dacă nu se face ceva în acest sens, atunci Satu Mare va rămâne în urmă la acest capitol, susține Ștef.

Totodată, Adrian Ștef a solicitat actualei conduceri CJ să discute cu TAROM pentru a nu dezavantaja Aeroportul Satu Mare. Acesta s-a referit la faptul că, în noul program de vară nu există niciun zbor cu înnoptare.

În această problemă, Ștef dă vina pe scretarul de stat Dragoș Titea, care este din județul Maramureș, și care, potrivit fostului președinte CJ, ar avantaja aeroportul din județul vecin.

În luarea de cuvânt, președintele CJ, Pataki Csaba, a declarat că motivul pentru care TAROM a mutat cursele de noapte de la Satu Mare este faptul că Romatsa a rămas cu mai puțini oameni și astfel nu pot asigura curse mai multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.