Bărbat bătut în sediul Poliției din Carei? IPJ a declanșat o anchetă

Un bărbat de 53 de ani din Moftin a ajuns în spital după ce, susține acesta, ar fi fost bătut în sediului postului de poliție din Carei. Scandalul a avut loc săptămâna trecută joi, 16 februarie. Conducerea IPJ Satu Mare a declanșat o anchetă în acest caz.

Este vorba despre șoferul de 53 de ani din Moftinu Mare care a fost oprit joi (16 februarie, în trafic, pe raza localității Ghilvaci. Acesta se afla la volanul unei mașini, deși consumase băuturi alcoolice. În urma testării a rezultat că are o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, bărbatul avea permisul anulat încă din data de 27 martie 2007.

Scandalul a avut loc în timp ce bărbatul dădea declarații la sediul Poliției din Carei. Acesta ar fi glumit pe seama unei polițiste, iar la un moment dat, susține bărbatul, ar fi fost lovit de către aceasta. Totul ar fi pornit de la faptul că, bărbatul i-ar fi spus polițistei că seamănă cu Elena Udrea. La un moment dat, femeia nu a mai rezistat și l-a lovit pe bărbat.

În cursul nopții, bărbatul a fost lăsat liber din postul de Poliție, însă după câteva ore, acesta s-a prezentat la spitalul din Carei acuzând dureri la nivelul abdomenului.

În cele din urmă, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean, unde a fost operat cu ruptură de vezică, iar apoi internat.

„Din dispoziția domnului comisar șef Haniș Alin, împuternicit la comanda inspectoratului, ofițeri din cadrul Compartimentului Control Intern vor efectua verificări cu privire la aspectele semnalate în mass media, în care sunt prezentate presupuse agresiuni fizice, comise în data de 16.02.2017, de polițiști din cadrul Secției Rurale Carei, asupra unui conducător auto surprins în trafic conducând sub influența alcoolului. În funcție de rezultatul verificărilor vor fi dispuse măsuri în consecință”, spune conducerea IPJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.