UPDATE: McDonald’s la Satu Mare ? Poziția oficială McDonald’s România

UPDATE: Chestionați de Sătmăreanul despre iminenta deschidere a unui restaurant la Satu Mare, reprezentanții McDonald’s România au declarat următoarele: “In acest moment nu avem astfel de informatii, ne dorim sa ajungem cat mai aproape de voi insa nu vă putem confirma existenta unui proiect in derulare.”

Deschiderea unui fast-food McDonald’s la Satu Mare naște controverse încă de pe vremea fostului primar al municipiului reședință de județ, Horea Anderco, când, potrivit gurilor rele, reprezentanții companiei s-ar fi supărat pe acesta și s-ar fi jurat că nu vor mai pune niciodată piciorul în orașul nostru.

Pentru a afla noutăți despre demersurile companiei în ceea ce privește o eventuală investiție în orașul nostru am stat de vorbă cu reprezentanții Primăriei Satu Mare.

„Eu din decembrie nu am mai auzit nimic despre acest proiect. Chiar nu știu nimic despre ei”, spune city-managerul Maskulik Csaba.

Despre proiectele celor de la McDonald’s nu știe mai multe nici viceprimarul Adrian Albu.

„Chiar nu știu ce să vă răspund la această întrebare. În momentul de față nu știu nimic despre proiectele lor. Cu mine nu s-a discutat nimic despre acest lucru”, spune Albu.

Un Comentariu la "UPDATE: McDonald’s la Satu Mare ? Poziția oficială McDonald’s România"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.