Bărbat din Carei, tâlhărit în propria casă

Doi bărbați din Carei, au fost reţinuți pentru 24 de ore de către poliţişti, fiind bănuiți de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. Cei doi vor fi prezentați magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

În data de 16 ianuarie, un bărbat în vârstă de 65 de ani din Carei a sesizat poliţia despre faptul că a fost victima infracţiunii de tâlhărie. El a reclamat că în seara zilei precedente, în locuinţă au intrat două persoane necunoscute care l-au ameninţat şi i-au cerut bani, luându-i 450 de lei.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria din oraș, au reușit în cursul zilei de miercuri, 8 februarie, identificarea a doi bărbați, de 28 respectiv 29 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Din cercetări, a rezultat faptul că în seara zilei de 15 ianuarie 2017, în jurul orei 21.00, cei doi, având feţele acoperite cu cagule, ar fi pătruns în locuința victimei și prin amenințări, i-au sustras acesteia 450 lei, după care au părăsit locuința.

Faţă de cei în cauză s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi, 9 februarie să fie prezentaţi magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Un Comentariu la "Bărbat din Carei, tâlhărit în propria casă"

  1. Pingback: Tâlharii din Carei au fost arestați | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.